Nyhedsvideo Oktober

Så er der nyt for oktober - og en smule af november.

Der har været en masse aktiviteter, som I måske allerede ved.

Der har bl.a. været medlemsaktiviteter som 'Ud i naturen', 'Konflikthåndtering', 'Skattekursus' og 'Psykisk Førstehjælp'.

Indenfor organisationsarbejde har der netop været ungdomsforeningsseminar i Snekkersten, Nordsjælland. 2 repræsentanter fra hver af de 4 lokale ungdomsforeninger, samt DDUs bestyrelse, mødtes over en weekend til en masse empowerment og snak om hvordan det går i de enkelte foreninger. Det var meget udbytterigt og vi glæder os til når vi alle mødes igen i januar til ungdomsforeningsmøde, hvor fremmødet vil være endnu større! Michael og Emilie har også været i Stockholm til DNUR-møde sammen med vores nordiske søskendeorganisationer, hvor der bl.a. blev snakket om den kommende Nordiske Kulturfestival - noget I kan læse mere om på siden www.dnkf18.com

Af kommende arrangementer vil der være Erasmus+ projektet på Castberggaard, medlemsaften hos DDU i december og i 2018 er CODA-lejren og Nordisk Ungdomslejr allerede ved at være på plads. Det bliver så godt!

Og hold gerne øje med de lokale ungdomsforeningers sider for events og arrangementer hos dem! Du kan komme ind på deres sider ved at trykke ind på http://www.ddu.dk/ungdomsforeninger og trykke på den forening, du vil vide mere om.

Til sidst - lidt kort om medlemssituationen. Vi er kommet over det værste og vi er sikre på at vi kan overholde DUF's retningslinjer for 2017. Så vi skal bare se fremad og kæmpe videre.

Fortsat god november!