Nyhedsvideo - Marts og April 2017

Videoen er en opsummering af månederne marts og april. Der var både vinterferie og påskeferie, samt flere større arrangementer i løbet af de to måneder, så vi nåede ikke at lave videoen noget før. Det var også udfordrende at lave en video med os begge to sammen, når vi ikke altid er på kontoret samtidigt.

Arrangementer i de to sidste måneder:

Marts:

Lederkursus - fuldt hus med et meget spændende program! Mange unge friske deltagere som nu er blevet godt udrustet til DDU’s lejre.
Tegnbølgen afholdte deres generalforsamling, DDU sendte et bestyrelsesmedlem dertil.
DNUR møde i Finland med Benjamin Trock og Emilie Mahler som DDU-repræsentanter. Der var også sekretariatsleder-møde for de nordiske landes medlemsorganisationer. Efter møderne blev Nordisk Ungdoms Seminar gennemført. En gruppe danskere deltog og emnet var Deaf Business, som er hot i øjeblikket med flere nye selvstændige firmaer. Der var også sauna på programmet!
Bestyrelsesmøde med fokus på DDUsgeneralforsamling d. 1. april..
LadyLike afholdte deres generalforsamling.

Lea har også haft travlt med diverse opgaver, såsom;

Planlægning af CODA-lejr er langsomt kommet i gang (Lea).
Efter besøgene hos skolerne var der forsøgt etableret kontakt med henblik til skaffelse af deltagere til sommerens børnelejre - men desværre ingen deltagere fra Danmark denne gang. Måske er der en større chance til næste år til diverse junior-lejre, hvor der er flere børn & unge i den aldersgruppe.

April:

Lea havde to møder med nye grupper, det første var sammen med en gruppe teenagere fra Ballerup. Der skete det sjove, at to af de unge fandt dem selv i et gammelt Visualis blad, og de blev glædeligt overraskede.
Det andet møde var med en gruppe unge hørehæmmede på 18-22 års alderen, DDU ville høre dem ad om de havde ideér til DDU.

Generalforsamlingen skete d. 1. april, og Emilie Mahler blev formand med en gruppe unge nye bestyrelsesmedlemmer. Vi går en spændende fremtid i møde!

Arrangementet ‘Vikingeweekend’ blev desværre aflyst, og andre projekter + lejre kunne ikke gennemføres pga. få tilmeldinger. I bedes at henvende jer til os hvis I har gode ideér til lejre eller andre arrangementer! Vi vil meget gerne høre jer ad - kom gerne med ideer!

Der blev gennemført et overgangsmøde med den nye og nogle fra den gamle bestyrelse, hvor bestyrelsesopgaverne blev overdraget.

Ved slutningen af april holdt DDL deres landsmøde, hvor der blev valgt en ny landsformand, Lars Knudsen. Den nye kontingent model blev vedtaget, så nu skal DDU & DDL arbejde på den nye model. DDU sendte to repræsentanter til landsmødet, deres videoopdateringer kan ses på Facebook.

Den næste måned består ikke af så mange opgaver, hvorfor I alle er velkommen til at indsende os ideér, vi står klar til at modtage dem! I er også velkommen til at besøge os her på kontoret, hvor der er blevet ryddet op og dermed meget mere fint nu.

Forsat en god maj måned til jer alle.