Nyhedsvideo

Hej med jer allesammen!

Tiden er gået hurtigt - som sædvanligt! I denne her video vil jeg kort opsummere hvad der er sket de seneste to måneder - og det bliver en kort opsummering, da ingen gider kigge på laaange videoer!

Nordisk Ungdomslejr! Vi har besøgt forskellige mulige locations og har valgt et sted i Nordsjælland. Det er superhyggeligt og arbejdsgruppen er begejstrede efter at komme i gang. Der kommer mere information herom snart. Datoerne er også fastlagt, det bliver den 5.-11. august 2018! Det sker i forlængelse af Nordisk Kulturfestival den 2.-5. august. Halvanden uge med nordisk døvekultur, det bliver så godt!

CODA Lejr - en lejr for børn af døve forældre. Som I tidligere har set, så mødtes arbejdsgruppen for CODA-lejren for at drøfte mulighederne for en lejr. Vi har nu fundet et sted somt datoer. Det kommer til at ske d. 6.-8. april i Vestsjælland. CODA børn fra hele landet er velkomne og målgruppen er målrettet teenagere i denne omgang. Der kommer mere information snarest, men nu kan I booke datoerne - det bliver godt!

Efterårsaktiviteter - der er en masse aktiviteter for efteråret, hold gerne øje med hjemmesiden for mere information. Det er spændende og udbytterige events - tilmeld dig til dem på hjemmesiden. Og så er det BILLIGT..!

Så til det vigtigste; medlemmer og kontingenter. Som de fleste af jer ved, kommer der et nyt kontingentsystem til næste år, hvor de fleste af jer unge vil kunne 'slippe' med et billigere kontingent! I den forbindelse håber vi på at få endnu flere medlemmer ind, så DDUs overlevelse kan sikres længere endnu. MEN vi har en deadline der hedder den 1. januar 2018. Der skal vi meddele antallet af medlemmer til  Dansk Ungdoms Fællesråd, der udbetaler vores driftstilskud. Et af deres hovedkrav, som vi er forpligtet til at opfylde, er at vi ska have mindst 150 aktive medlemmer. I skrivende stund har vi 158 medlemmer og den 1. januar skal vi skære dem, der er født i årgang 1988, fra. Det betyder at vi kommer UNDER spærregrænsen(!). Så hvis der er enkelte af jer, der har glemt at betale eller overvejer at melde jer ind - gør det nu(!). Der vil snart komme en video fra DDL/DDU, hvor vi vil komme med et tilbud for medlemsskab for resten af året. 

Støttemedlemmer og passive medlemmer - bare rolig, I vil få rig mulighed for at kunne betale jeres støttekontingent. Jeg har brugt meget tid på at skabe overblik i medlemsstrukturen, så tingene foregår derfor meget opdelt i år. Jeg siger til når I får mulighed for at betale jeres kontingent.

Ja - det var alt for nu. Fortsat god efterår, vi ses!