Uddannelses- og Arbejdsmarkedsmesse

Lørdag, 29. februar 2020 (Hele dagen)

 

--- AFLYST GRUNDET FÅ TILMELDINGER ---

 

DDU holder en uddannelse- og arbejdsmesse til februar!

 

Det er en heldagsarrangement, som foregår i Odense. Arrangementet går ud på, at der kommer oplægsholdere med kompetencer inden for uddannelse- og jobområdet. Hele dagen har man muligheder at lytte til de forskellige oplægsholdere. 

 

Døren åbner kl 9:00, hvor der vil være velkomsttale kl 9:30, og det første oplæg fra kl 10. Det endelige program er endnu ikke på plads, men vi forestiller os, at der kommer folk fra forskellige stillinger og fagområder som fortæller om, hvordan man får tolk på plads til uddannelse eller arbejde, hvordan man kan få isbryderordning, og hvad det er. Forhåbentligt kommer man ind i emner såsom dagpenge, fremtidsmuligheder, fagforeninger, tolk til uddannelse/arbejde m.m.

Måske et par personer som laver et oplæg om jeres egen succeshistorie og kan inspirere de andre. Programmet forventes at slutter kl 18

 

Formålet er nemlig at blive klogere på de forskellige udfordringer, som man oplever i uddannelse og på arbejdsmarked. Hvilke løsninger og muligheder har vi for, at vi bedre kan komme videre og gennemføre uddannelse og få et arbejde. 

 

 

Der er mulighed for at bestille sandwich som vil blive leveret til frokost, og det koster 50 kr. Hvis du gerne vil have sandwich, bedes du at nævne, hvilken sandwich du ønsker. Bestillingen af sandwich skal være modtaget senest den 22. februar på ddu@ddu.dk. Betalingen for sandwich klares på stedet. Du kan se hvilken sandwich (stor flute) gennem linket: http://www.becco.dk

 

Dog er du altid velkommen til at medbringe din egen madpakke, hvis du ikke ønsker tilkøbt sandwich.

 

Du opfordres at tilmelde dig, så vi kan få en fornemmelse for, hvor mange kommer. Det er gratis at tilmelde sig! 

 

Adresse:

Fyns Døveforening

Abigaelsvej 12, 1. tv

5000 Odense

Tilmeldningsliste:

Julie Morville
Henrik Møller Hørlyck
Mads Andreas Jensen