Sprogrejse til USA 2015

Fredag, 3. juli 2015 (Hele dagen) til Lørdag, 18. juli 2015 (Hele dagen)

Sprogrejsen til Indianapolis, USA, gennemføres igen i år!

Det er lykkedes DDU at skaffe nok midler til at vi kan åbne for tilmeldinger til sprogrejsen, som foregår det samme sted som sidste år. Programmet er stort set identisk som sidste år, dog er der lidt ændringer i datoerne: Afrejse den 3. juli og hjemrejse (fra USA) den 18. juli.

Du kommer til at deltage i to sommerlejre, med 5 dages varighed hver. I mellemtiden bliver du indlogeret hos amerikanske værtsfamilier og kan opleve ægte amerikansk kultur, bl.a. uafhængighedsdagen den 4. juli.

Temaet for lejrene er Youth Leadership, hvor der fokuseres på erfaringsudveksling og kultur mellem internationale og amerikanske deltagere. Det betyder bl.a. at DU skal kunne fungere som leder for en gruppe børn og unge på lejren.

 

Din deltagerpris bliver 2.500 kr. og dette inkluderer alt - undtagen forsikringer, som du selv skal sørge for at have i orden.

Der er kun plads til 7 deltagere mellem 14 og 18 år og du kan søge om plads på følgende måde:

Du skal indsende en videoansøgning til ddu@ddu.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv (navn, alder, bopæl m.m.) og om hvorfor du synes du skal med på lejren. Videoen skal maks. være 2 minutter lang.

 

Da vi regner med at få mange ansøgninger, foregår udvælgelsesproceduren således at bestyrelsen udvælger deltagerne. Der er altså INGEN ’først-til-mølle’ princip. Man vil bestræbe sig efter at ramme så mange målgrupper som muligt i henhold til køn, bopæl (hvor i landet du bor) osv.

Deadline for indsendelse af ansøgning er fredag den 27. februar 2015.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

! KUN MEDLEMMER AF DDU KAN SØGE !