Nordisk Ungdoms Seminar

Fredag, 4. november 2022 - 16:00 til Søndag, 6. november 2022 - 16:00

Danske Døves Ungdomsforbund, DDU, har den glæde at byde velkommen til NUS i dagene 4.-6. november 2022 i København.

Emnet er ’Anti-racism’ og hele seminaret vil afdække forskellige områder indenfor diskrimination og privilegier. Lydia og Romel fra ’Saved By The Sign’ vil være værter under hele seminaret og lede deltagerne igennem et spændende program.

Seminaret vil finde sted på Crowne Plaza Copenhagen Towers i København, tæt på offentlige transportmuligheder og kun et stop med tog fra Københavns Lufthavn.

Det endelige program er under udarbejdelse og vil blive præsenteret snart.

Der er plads til maks. 8 deltagere (18-31 år) fra hvert land og prisen er 600 kroner for en hel weekend inklusive ophold på dobbeltværelser og forplejning. Tilmelding administreres via. ungdomsforbundene i de nordiske lande og sidste frist for tilmelding er den 15. oktober 2022 kl. 12.00.

 

Her i Danmark kan man tilmelde sig her på højre side og princippet er ikke efter først til mølle, da det er vigtigt for forbundet at den danske deltagergruppe er repræsenteret med flest mulige kulturelle baggrunde. Så i tilfælde af at der er mere end 8 tilmeldinger, forbeholder DDU's bestyrelse sig retten til at udvælge de deltagere, der får mulighed for at komme med til seminaret.

Titel:
NUS 2022
600,00 kr.
Vælg betaling: 

Tilmeldningsliste:

Serhat Dogru
Mark Alstrup
Emilo Christensen
Henrik Møller Hørlyck