Medlemsmøde hos Tegnbølgen

Torsdag, 12. februar 2015 (Hele dagen)

Hej!

 
Hvad skal du lave d.12 februar kl.18-21? Ingenting? Måske har du vinterferie?
 
Så kom til medlemsmøde. Vi DDU og TegnBølgen holder medlemsmøde sammen i Spinderihallerne ved Vejle Døveforenings lokale i Vejle.
 
Vi gennemgår forskellige punkter sammen bl.a. Vi DDU fortæller hvad DDU er, der er muligvis nogen nye, der ikke har kendskab til DDU. Vi vil også snakke om vores 2 års arbejdsprogrammet, vi mangler et år endnu. Der er nogle punkter, som vi har brug for medlemmers feedback, fx der er en målgruppe vi har svært ved at nå, nemlig CI brugere, måske har I medlemmer nogle gode ideer, som vi i bestyrelsen kan arbejde videre på i det kommende år. Hvis I har nogen ris/ros at sige, evt. (kriterier) staves? er I velkommen til at sige. Vi i bestyrelsen vil mere end gerne høre hvad I har i hjertet at sige. 
 
TegnBølgen vil også lave nogle arrangementer, men de vil gerne inddrage deres kommende medlemmers ideer, ønske mm. 2 fluer på et smæk :)
 
Vi har også besluttet, at her gang går vi gennem mødet uden Skype, da det ikke rigtig gik sidste gang + TegnBølgen har deres egen medlemsmøde. Vi håber at det er ok med jer alle - vi vil gerne understrege, at både Jylland og Kbh begge har det samme indflydelse.
 
Vi giver også gratis aftensmad! Vil du spise med, så meld dig til tegnbolgen@gmail.com senest den 11. februar af hensyn til madbestilling.
 
Håber vi ses!