FOLKEMØDE 2020

Torsdag, 11. juni 2020 (Hele dagen) til Søndag, 14. juni 2020 (Hele dagen)

 

Nu har du mulighed for at deltage i det store Folkemøde på Bornholm, som løber af staben den 11.-14. juni 2020. DDU har valgt at statse stort i år og har bestilt hele 10 pladser til både bestyrelsesmedlemmer og medlemmer. Dermed er der også plads til DIG!

Til Folkemødet får du mulighed for at møde alle mulige spændende personer, bl.a. Mads fra Mads&Monopolet, Statsministeren, Klimaministeren og et hav af andre politiske og kendte fra hele landet. Der kommer også mange fra de store arbejdspladser, der vil være tilstede for at netværke og tage imod bidrag fra andre deltagere, deriblandt (ja) DIG!

- Er der ting du synes kunne være bedre i Danmark?
- Skal vi være bedre til at udlede mindre C02?
- Skal der være arbejdsmuligheder for døve?
- Skal det generelle syn på Tegnsprog forbedres?

Alt dette kan du diskutere til Folkemødet - og udover muligheden for at være politisk aktiv, deltager du i en slags festival. Der vil være rigtig mange andre unge fra forskellige kulturelle-, politiske og handicaporganisationer så der vil være masser af mulighed for at møde nye mennesker og få gode oplevelser med hjem. Der er også musik, underholdning, madboder og dans - præcis som til et festival. 

Det forventes at du deltager aktivt i det politiske arbejde, hvor formålet primært vil være at udbrede kendskabet til Dansk Tegnsprog og nedbryde de fordomme der er om hørehandicappede og om tegnsproget.

Vil du med? Det koster 600 kroner for at være med - det er prisen for transport (København-Bornholm og retur). 

Kost (morgenmad og aftensmad) samt logi (telt) dækkes af DDU. Er der flere end 10 deltagere, forbeholder bestyrelsen sig retten til at udvælge de 10, der skal med.

Fristen for tilmelding er den 1. maj.

Grib muligheden!

Titel:
Folkemøde
600,00 kr.
Vælg betaling: 

Tilmeldningsliste:

Michelle Lundsgaard Barløse
Emma Breum Tietze
Ayse Dogru